Παιδοκαρδιολόγος – Ευγενία Μπέη

 

Επιστημονικός Συνεργάτης του  Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Μαιευτηρίου ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

 

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του   Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς. Ειδικεύθηκε δύο χρόνια στην Παθολογία στο  Νοσοκομείο <<Σωτηρία>> (1997-1999) στο πλαίσιο της ειδίκευσης της καρδιολογίας. Στη συνέχεια, έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (1999-2003). Μετά τη λήψη της ειδικότητας έκανε μετεκπαίδευση στο τμήμα Υπερήχων – Τμήμα Καρδιοαναπνευστικής Κόπωσης του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού  Κέντρου (2004). Στη συνέχεια έλαβε την εξειδίκευση της παιδιατρικής καρδιολογίας στο  Τμήμα  Παιδιατρικής Καρδιολογίας – Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του  Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (2006-2008).

Έχει εργαστεί ως επιμελήτρια Β επί ένα έτος στην  Καρδιολογική κλινική του <<Γενικού Νοσοκομείου Άργους>> (2004-2005) με ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία επειγόντων καρδιολογικών περιστατικών. Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό παιδοκαρδιολογικό ιατρείο, όπου εξετάζει και διαγιγνώσκει παθήσεις νεογνών, νηπίων, παιδιών, εφήβων καθώς και συγγενών παθήσεων ενηλίκων. Συνεργάστηκε με το μαιευτήριο <<Ρέα>>> ως σύμβουλος Παιδοκαρδιολόγος στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών από το 2011  εως το 2013.

Εξειδικεύεται στην υπερηχογραφία καρδιάς.

Παρακολουθεί ελληνικά και διεθνή συνεδρία καρδιολογίας και παιδιατρικής καρδιολογίας.

Έχει συμμετάσχει και βραβευθεί στο Διεθνές Συνέδριο ΩΚΚ 2003, ενώ απέσπασε   το 3ο βραβείο της Καρδιολογικής Εταιρείας το 2003.